My Image

De vrienden van Piet Toby!

De leukste Piet heeft natuurlijk ook de leukste vrienden! Maak op deze pagina kennis met Piet Toby, Zussie en natuurlijk Sinterklaas.

Je kunt hen samen boeken. Zo is je Sinterklaasfeest helemaal compleet!

Piet Toby

Piet Toby

De leukste Piet van Nederland! Kampioen schoorsteenklimmen en geweldige zanger. Heeft een ontzettend goed geheugen en houdt het grote boek van Sinterklaas daarom bij. Alleen niet zo handig met het inpakken van cadeautjes. Krijgt daarvoor vaak van Sinterklaas op zijn kop.

Sinterklaas!

Sinterklaas

Sinterklaas, die kent echt iedereen! Piet Toby en Zussie kunnen hem gelukkig, ondanks zijn hoge leeftijd, altijd aan het lachen maken! Houdt van de koude decembermaand, maar geniet de rest van het jaar in Spanje. Heeft de afgelopen 500 jaar stiekem geleerd te drummen en kan dat als de beste!

Zussie!

Zussie

Zussie is het zusje van Piet Toby, maar dat hadden jullie natuurlijk al gezien! Is gelukkig beter met inpakken dan Toby en heeft een diploma Marsepein maken! Glijdt nog wel eens uit over de pepernoten die zij zelf strooit.

Monkey Town Purmerend ondersteunt Piet Toby!

Piet Toby en zijn vrienden worden dit jaar ondersteunt door Monkey Town Purmerend!

Je kunt Piet Toby daarom vaak bij Monkey Town Purmerend tegenkomen, in de agenda kun je zien wanneer hij bij Monkey Town Purmerend optreedt. Maar natuurlijk kun je er ook geweldig spelen als Piet Toby er niet is!

My Image
Piet Toby - detail pak